U kunt als Bedrijfsbeheerder individuele machtigingen van een medewerker aanpassen of alle machtigingen volledig intrekken, bijvoorbeeld wanneer deze uit dienst is of geen gebruik meer mag maken van eHerkenning of eSGN.
Zo trekt u alle machtigingen van een medewerker in:
- Log in op het Self Service Portaal;
- Klik op uw bedrijf;
- Klik op ‘Gebruikers’;
- Klik op de naam van de gebruiker in kwestie.
- Let op: klik op de naam zelf en niet op het selectievakje (checkbox) ervoor.
- Klik op ‘Deactiveer’.
De medewerker is nu verwijderd uit het overzicht en heeft namens uw bedrijf geen toegang meer tot diensten.